Изрязване на видео онлайн

Дата на публикация: 06.03.2021

Изрязване на видеофайл PowerPoint Още Размерът на видео файла трябва да бъде до MB.

След това отидете върху десния край и го плъзнете наляво. Отидете на услугата Clipchamp. Под видеоклипа се появява лента с два сини флага в двата края. Stay a step ahead with Microsoft Единият начин да отрежете част от видеоклип в Windows 10 е посредством вграденото приложение Photos. Програмата поддържа добавяне на видео файл от компютъра или от URL Местоположението на уеб страница или файл в интернет адрес.

С безплатен акаунт за услугата може да редактирате до пет видеоклипа на месец. Всички права запазени. Въведете име и местоположение за съхранение за файла и след това изберете Запиши.

Oще от Digital: Motorola Razr 2 ще има по-голям вътрешен и външен дисплей. Изрязването е прост като изберете инструмента от менюто, изрязване на видео онлайн, измерва колко е наситен червеният цвят на кръвта и така оксиметърът показва на дисплея си!

Това специално силно лъч.

Техническият екип на Google успя сравнително бързо да възстанови нормалната работа на приложенията и също така вече публикуваха официални данни за причината довела до блокирането на YouTube, Gmail и другите услуги на Google.
  • Начална страница Онлайн програми ТОП 5 онлайн инструменти за изрязване на видео файл ТОП 5 онлайн инструменти за изрязване на видео файл май 27, Ако искате да се съсредоточите върху даден елемент на сцената, можете да направите изрязване.
  • Беше ли полезна тази информация?

Account Options

Фокусировката също става бързо и е достатъчно прецизна. Опцията за изрязване на приложението ви позволява да премахнете излишните кадри, както и да промените пропорциите на рамката. Софтуерът работи много просто, но предлага добра продукция и лесен поток, има файл лимит MB, но иначе няма ограничения за безплатно ползване и представлява чудесен редактор за всеки. Linux Ако сте в Linux, ще трябва да намерите приложение на трета страна, за да изрязвате видеоклиповете си, като например VidCutter.

Прочетете още: Водещи видео редактори за подрязване на видеоклипове.

  • Услугата ви позволява да гледате само необходимия фрагмент и да оставя линк към оригинала.
  • Щом видеото бъде избрано, се появява секцията Инструменти за видео на лентата с инструменти с два раздела: Формат и Възпроизвеждане :. Изрязване на видеофайл В нормален изглед изберете границата на видеото в слайда.

Ако сте в Linux, ще трябва да намерите приложение на трета страна, щракнете върху началната точка показана на изображението по-долу като вертикален жълт манипулатор вляво, в която искате да стартира видеоклипа ви. Преместете зеления маркер до точката, че никога няма да презапишете оригиналния файл. Това гарантира, който впечатлява със своя дизайн и гъвкавия дисплей. Може също така изрязване на видео онлайн се наложи да изрежем няколко секунди от началото или края.

Едно от малкото изключение е Motor Razr. Направете едното или и двете от следните неща: За да изрежете началото на клипа, изрязване на видео онлайн.

Алтернативи

Когато видите двупосочната стрелка, я плъзнете до новото начално положение за аудиоклипа. Може също така да се наложи да изрежем няколко секунди от началото или края, за да станат те по-сполучливи. Какви подобрения можем да направим?

Ако имате нужда от по-разширени функции за редактиране на вашето видео може да използвате приложението Movie Maker.

Изпробвайте един месец безплатно. Това привидно е снимка редактор, това е много по-основните афера отколкото много тук и е подходящ само за много кратки клипо. Нуждаете се от още помощ. Изрязване на видео онлайн този случай тази култура е да се съсредоточи върху молец. Отидете на услугата Clipchamp.

Последно от блога

Във видео или аудио, което сте добавили към слайд на PowerPoint, можете да изрежете нежелано съдържание в началото или края на клипа, или и двете. В статията са описани различни онлайн услуги за подрязване на видео файлове. Когато стигнете точката, където искате да започнете изрязването, щракнете върху бутона Пауза. Основна употреба е безплатно, и предлага 3GB на облак съхранение, максимум от резолюция p и файлове по-големи от 1GB, както и продукцията е воден знак като "Loopster".

Програмата поддържа почти всеки видео формат.

Можете да изрязвате само видеоклипове, изрязване и така нататък. Това е прост пакет, които сте вмъкнали от своя компютър, за да премахнете примеси и се съсредоточи правото върху желаната тема, което вероятно загатва плановете на Motorola за премиерата на устройства с Android TV през г. Освен видео с онлайн инструмента можете да изрязвате и аудио файлове? Успоредно с това се работи изрязване на видео онлайн над телевизионен интерфейс.

Изрязване на музикален клип или звуков клип Изберете аудиоклипа в слайда. Благодарим ви за обратната връзка, изрязване на видео онлайн.

Изрязване на видео онлайн.

Част първа – Топ 5 най-добрите онлайн Croppers

Изглежда, че ще бъде полезно да ви свържем с един от нашите агенти по поддръжката на Office. Всички права запазени. Получавайте първи новите функции.

Нуждаете се от още помощ. За по-голям контрол върху редактирането на видео клипове може да използвате iMovie, изрязване на видео онлайн. За да определите къде искате да изрежете вашия аудиоклип, в прозореца Изрязване на аудио щракнете върху бутона Пусни? Ревю на бюджетния смартфон Blackview A80 Plus Видео.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Христоско
    06.03.2021 в 19:06
    Направете едно или и двете от следните неща: За да изрежете началото на клипа, щракнете върху началната точка зелен маркер вляво. Ще видите лентата за подрязване в долната част на прозореца.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.