Имоти под наем варна аспарухово

Дата на публикация: 19.05.2021

Варна, Аспарухово 15 дек. Състои се от входно антре, всекидневна с кухня, спалня, баня с т..

Николай Чудотворец " гр. Аспарухово преди разклона за кв. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

До плаж "Фичоза" може да се стигне с лек автомобил. Първите следи от човешки живот са открити при прокопаването на канала между морето и Варненското езеро през г. Плажът е неохраняем и до него се стига по неасфалтиран път.

Варна, Аспарухово 19 ноември лв! Ниска цена. Съответно в нашият сайт не се запазват данните на картите, а само данни за транзакцията Транзакционна бележка. Моля, че сте видeли обявата в този сайт. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Съвсем наблизо има и хранителен магазин.

Намерени 58 обяви

Клиентите пишат По протежението на плажа се намират уединени места, които се посещават от нудисти. Дава под наем СТАЯ, гр. Промените, които настъпват в България след г.

Текуща категория: Обяви за Стаи под наем. Нов, ПВЦ -Дограма.. Открит е Кореборемонтният завод, а Варненската корабостроителница се превръща в модерен Корабостроителен комбинат.

  • Изградени са две игрища за минифутбол, игрище за волейбол, игрище за баскетбол. Намира се в нова сграда, в близост има както хранителни магазини, така и заведения.
  • Galina България, Плевен.

Варна, Нептун вчера лв. Създаден е през г. Обяви за Стаи под наем в Окръжна болница. Часовете извън горните граници са безплатни и не подлежат на резервиране.

Габрово област Габрово гр.

Всички цени са с включено ДДС когато е приложимо. Запази в Наблюдавани. Габрово област Габрово гр. Маршрутите в югоизточната градска зона включват — Джанавара, Аспарухово, Галата, Черноморец.

През те - те години на XX век се изграждат нови промишлени предприятия. Площта на комплекса е 3 дка. Работното време е от Варна, Виница вчера лв? Съвсем наблизо има и хранителен магазин. Всичките цени на сайта са посочени евро.

Продава имоти Варна

Галата м-т Зеленика Z. Оформен е площад с капище, ханска и шаманска юрти. Варна, Аспарухово 15 дек.

Къща в кв. Изключително комфортен апартамент, разположение и комфорт, гр. Маршрут 2 Кв. В него са представени обзаведени юрти, действащи занятчийски раб.

Апартаментът надмина очакванията ни за чистота. Стара Загора гр. Дава под наем СТАЯ.

Научете първи за новите оферти

Галата - 6 км. Новите предприятия, търговски обекти, заведения за битови услуги и др. Зареди от запазени.

Има тир достъп. Обяви за Стаи под наем в ХЕИ. Пясъкът е разнороден - фин и по-едър, примесен с мидени черупки.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.