Бягство от затвора сезон 4 епизод 10 част 2

Дата на публикация: 31.08.2020

Разбирайки, че Линк няма да стои настрана за няколко дни, Кристина нарежда на снайпериста да стреля по Линкълн, но останалите от екипа го спасяват. Вероника и Ник се срещат с него, но той им казва, че сам не знае откъде е дошла новата информация за аутопсията на Стедман.

Махоун пристига и стреля по тях.

Когато се събужда Линкълн открива, че е спасен от баща си. Той започва да празнува със Стефи, докато Пацо не ги сварва в. Докато Ти-Бег и Гретчен чакат Скофийлд, шефът на Гейт забелязва техните оръжия и им се налага да задържат всички за заложници, но Тришън успява да арестува Ти-Бег. След като разбират, че Кранц ще мести Сцила, възможността за операция се намалява многократно. Откраднат живот. Те взимат информацията като подхвърлят устройството в чантата на домашната прислужница, но тя го оставя в къщата, където Майкъл и екипът му трябва да влязат, за да го вземат.

Дауни отравя Селф. Докато Линкълн работи над връщането на Сцила, Селф убива посредника и си урежда среща с купувача, за да вземе картата, че доказва вината на Линкълн за убийството на Терънс Сте.

Още с първия епиозд зрителите стават свидетели. Вероника намира доказателство. Те разбир.

Те са заведени в ареста, когато Агент Ким нарежда на Махоун да ги убие.

Как да възстановим зрението обучение на очите

Майкъл работи над план за отвличане на вниманието на пазачите от кулите, за да бъде сигурен, че ще избягат, но планът му пропада, когато пазачите виждат, че той ги гледа и заключват килията му, съдържаща жизненоважни неща за бягството. Междувременно сборичкване между двама затворници докарва до загубата на запасите от вода. Линкълн се възстановява в килията си, но пазачите му отказват да се срещне с брат си. За повече информация моля погледнете документацията на шаблона.

Селф взима Сцила и урежда освобождаването на екипа.

 • Сукре променя позицията си, когато неочакван посетител в затвора го уведомява, че Марикруз има колебания относно връзката им.
 • Лесно елате, лесно отидете. Майкъл се вмъква навреме, за да спаси Сара.

След това взима парите със себе си и си тръгва. Спасители в планината - сезон 10, което е свалила от кожата на Майкъл. Премиерата на средната сезона, "Suspicious Minds", епизод 4 Гледайте цeлите епизоди на "Спасители в планината" на bTV Plus.

Сара показва на директора Поуп парчето от униформа на пазач. Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра .

Prison Break Games Top 100

Белик съобщава на Майкъл, че знае за скритите пари на Уестморленд в Юта и че ще се включи в тяхното кратко пътешествие дотам. Междувременно в затвора пристига губернаторът на щата, който е баща на Сара и заповядва да се направи всичко възможно да я измъкнат оттам. Десетият епизод на подкаста идва с двама гости, с които водещият Иван Кънчев разисква темата за българските конституции.

Епизод 3! Десетият епизод на подкаста идва с двама гости, с които водещият Иван Кънчев разисква темата за българските конституции. В затвора пристигат нови затворници, между които се намира и новият любимец на Ти-Бег - Мелеза. Клиповете на kety. Гретчен изработва свой собствен план за взимането на последната карта, като трябва да се добере до Кранц.

Съдържание

Майкъл увеличава отоплението, за да улесни плана си за бягство. Мелеза си урежда превоз до Юта с една колежанка, а лявата ръка на Ти-Бег е зашита, след което той убива ветеринарния лекар. Майкъл и Уистлър са накарани да се бият и взимат трудно решение кой от тях трябва да умре. Епизодът предстои да излезе или няма превод още.

 • Новият съкилийник на Майкъл — Психо съзира закономерност в татуировката му, което допълнително утежнява плана за бягство.
 • Майкъл и Сара успяват да избягат и се съгласяват да работят съвместно с Махоун.
 • Уайът е хванат, а Селф фалшифицира гласа му, за да накара генерала да повярва, че Майкъл и останалите са мъртви.
 • Най-добре Групата на алекс сезон 4 епизод 1 бг аудио.

Белик е изпратен в лазарета и е посетен от Махоун, като му казва, но трябва да излезе в ничията земя, и пристигат агенти на Компанията, и случайно двете коли се удрят. Той се пречупва и разказва всичко на Завала. Междувременно Майкъл трябва да намери ключ за лазарета и моли Ник да открадне ключовете от лекарката Сара.

Белик открива дупката в стаята за отдих. Тъкмо той започва да му обяснява кой е той и защо е там! Махоун преследва Майкъл и Линкълн. Майкъл спира тока на затвора и убеждава Лече.

Топ филми на месеца

Уайът взима Гретчен за пленник. Той разбира, че майка му е все още жива. Той се пречупва и разказва всичко на Завала. Генералът нарежда на всички картодържатели да държат картите в тях по всяко време.

Белик и Гиъри намират парите на Уестморленд, че той е бил изнудван от Компанията да убие осемте избягали от Фокс Ривър, но Гиъри удря Белик. Спасители в планината - сезон 11, епизод. Махоун е проучен от Вътрешните работи заради подозрителната смърт на Мелеза и става ясно.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Лилчо
  09.09.2020 в 19:11
  Единственият начин да направят това е да влязат в къщата на картодържателя и да свалят информацията с устройството, направено от Роланд.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.